A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Back to work
 photo CUPCAKEHOPEWORKS.png

Okay. Sepatutnya umor macam Jemi ni bukan back to work dah. Dah kena further study dah. Kang? 
Tapi apakan daya. Dah memang rezeki nak sambung belajar tak nyampai lagi. Kenalah sambung kerja balik. Hiihihi.
Kadang sedih gok yang lain semua sambung belajar semua. Jemi je hok terkapai kapai lagi cari masa depan. 

Mang ramai bitau sambung belajar belum tentu menjamin masa depan kita. Banyak lagi rezeki kita boleh cari kang.
Tapi tu ah, berasa gok nak cari pengalaman sambung belajar ni.
Macam mana pulok rasa rasa jadi student pangkat tua remaja ni. Huhu.
Macam mana kita boleh handle situasi dan keadaan sekeliling kita.
Macam mana rasa tekanan belajar tu sendiri. 
Macam mana kita nok atasi/menolong kawan kawan yang tersasar dari jalan benar.
Dok pun macam mana kita nak hindari diri kita dari terjebak dalam kancah gejala kurang sihat ni.

Haaa, jadinya sebelum terjadinya penerimaan ku sebagai student. Moh ler kita mencari pitih dulu. Memboros dulu. Hehehehe. 

Kboi.

sincerely : jemiey 


0 comment[s] | back to top