A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
It has been such a long time
 photo CUPCAKEHOPEWORKS.png
Anyeong! Hihi. Malam ni rasa nak bergedik je sebab hilang dah satu beban yang selama ni Jemi tanggung. Nampak macam berat je kang? Hahahaha. Sebenarnya Jemi baru je pas Update Blog. Dan tu lah beban Jemi sebab selama ni duk fikir sangat nak update blog bagai tapi dok gerok gerok jugak. Sekarang baru nampak kerajinan Jemi tu kang?? Tapi mungkin blog ni akan diUpdatekan balik 10tahun akan datang lagi.  Hehehe 

Kenapa Jemi malas sangat nak Update blog?  Hmmm.

Sebab sebelum ni jadi Teacher tadika.
Sebab sebelum ni sibuk duk cara ke apps lain.
Sebab sebelum ni pagi malam kena duduk salon kakak.
Sebab sebelum ni sibuk duk goyang kaki makan tidur.
Sebab sebelum ni sokmo duk berfacebook, bertweeting, berwechat.
Dan sebab memang I tersangat terkenal dengan sifat termalas ni. Hihi.

Sekarang tetiba je mari semangat nak update blog. Dok tahu bakpe cuma rasa macam tangan ni lama sangat dok meng-kobek blog sendiri.
Mungkin jugok sebab baru sekarang rasa betapa huru haranya blog Jemi ni. 
Macam dah dok berpenghuni. Huuuuu.

Nak dijadikan ceritanya, lepas duk meng-kobek sana sini finally baru berpuas hati dengan rupa blog sekarang. Cuma kita sakit mata sangat tengok HEADER kita! Lama sangat. Dan nampak macam budak sangat, kang? Ugh -,-
Duk runding jugak dengan kakak nok suruh dia buat blog baru. Punyalah susah *tipu* last last dia setuju jugak. Tapi makan masa lama lah sikit huaaaaaa 

Dakpe dakpe, sabar je la. Nok ngamok pun dok guna dah kakak anak dua dah terpaksa lah wak reti base sikit. Hihihihi.

Jadinya mohon semua readers blogger Jemi suka dengan perubahan blog Jemi. Rasanya dok ketara mana pun tapi Jemi punya excited macam lawo gila kang? Aaa biar jela. Huhuhu. Have fun y'all!

Terpaksa sekang mata harini sebab nak tengok korean punya drama The Women's Room dan Roommate! Suke suke! 

Kboi.


sincerely : jemiey 


0 comment[s] | back to top