A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Tepung Awal Sehari!!!
Photobucket

Tanpa sempat mengelak, segumpal tepung sudah dipost lajukan menghadap muka Miey yang penuh dengan tanda tanya ni. Okaay, habis muke Miey dibedakkan oleh tepung mereka semua. Dan beg Miey, bear barney Miey and sarung kamera Miey semua dah dicelup tepung. Miey pun apa lagi, semua orang Miey nak peluk bia semua kena tempias. Aih, geram gilaaaaa. 

~CERITA BERMULA DISINI~

*Dewan Makan*
Neuda : Weh Jemiey, aku ade ambik baju mu rase time KAT. Aku rase hok mu doh ho. Dok ingat nok bagi sebab ritu gi praktikal pulok. Mu tunggu ah kat belakang asrama kekgi. -Dengan muka serius-
Aku : Bereh bereh.
#Time ni Aira duk sengeh'2 semacam. Dok rezak pon.

On my way gi asrama dengor doh Aira duk bobeh nape toh. Rasenye sal baju. Then dia suh Miey pi belakang. Miey pi ah belakang. Tetibe je Miey napok si Afifah ni duk berlari pi belakang. Miey yang dahu menda ni gi lah straight kat belakang tu naok pi tengok baju lah kononnye. 

Lepastuu, lepek tepung kat mukee. Habis tempias semua beg'2 and kakah'2 hok lain. Kadang tu memang rezak tapi gile happy^^ Ingatkan tahun ni birthday sorang je. Tapi masih ade yang care about Miey ni. Thanks guys. Kenangan terindahh :*


Walaupun penantian aku agar orang tu wish birthday aku dok kesampaian but still, Happy birthday to me!!!

sincerely : jemiey 


0 comment[s] | back to top