A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Dapat Speacial Birthday Kek !
Photobucket

Hai Budak Blogger ^^


Lamenye tak update blog. tak thu dah blog nie jadi hape haa >.< 

so, semalam is my birthday! Thanks lah kepade yang mengeWish tu. Birthday miey still berlainan tempat. Tahun kat sekolah Vokasional Kemaman. Im changed and i love it. hahaha. bila duduk kat luar asrama nie jadi tenang otak jiwa dan raga nie. ewaah :3 lantak laah ape orang nak kate pas miey kuar Voka Kuantan tu. yang penting miey happy dengan hidup miey sekarang.



Semalam jugaklah miey dapat Kek Free tau bak kate abang miey. Tu lah kek mu tu ^ yang kat atas tuu. Coklat mix Coffee. huhuu. dapat jugak hadiah. best best :D terima kasih kepada yang memberi. hohooho. Even semalam miey pose *ganti* tapi sekurang-2 nye dapat gak buke pose dengan kek nie. huhuu, tapi tergugat gak iman nie tgk budak-2 nie menjamah kek yang dihadiahkn kepada miey tengah hari semalam. Tahan jugak lah miey dengan kerenah diorang yang annoy tu -..- hahaa.

Thanks kepada freng sume yang wish wish tu. Hadiah mane? weeee~ 

k lah, speechless dah nie sebab lame tak berblogger. nak habak maii pa pun cek tak tahu nohh. Wasalam.

sincerely : jemiey ♥ 

0 comment[s] | back to top