A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
1 Sekolah 1 Asrama 1 Kebosanan 1 Pengalaman
Photobucket 

 salam, lame kan miey ak update blog? biaselahh. org dah ade rumah nombo 2 iaitu HOSTEL --' kau ade? oh no, Sekoloh Menengah Teknik Vokasional Kuantan sangat ketat peraturannye n miey kena follow satu persatu. alang-2 miey nie memang susoh nk berdikari, duk kat asrama boleh dikari.. asrama dy pun selese sgt :D xlah mcm asrama kebanyakkan sekoloh. 

tapi kan, miey dapat bilik dorm yang paling seram. dah lah miey tdor dekat tepi tingkap. oh man.. terpkse lah miey wt brani je. ish ish ish.. nsib kak senior lam dorm xlah jahat-2. so miey boleh lah tupang tidor tepi diorang. hehe.. manje dok? sila jangan muntah! asrama miey, kak senior sume gila sepale. best sgt! n stakat nie yang org sibok kate asrama byk yg kene ragging tu miey dok kena lg :D asrama ni dapat pangkat 3star tau. best sgt! tp penat lah sbb jadual dia padat gila. so kat kelas slalu ngantok-2.

citer sal kelas lak, miey dapat kelas atas sekali... kirenye kan, kat asrama makan 5kali kononnye nak tambah lemak tak jadilah sebab nak bole naik ke kelas tu habis semua lemak jatuh.. dah lah bengkel jauh ya amat --' tp sokaylah, 2tahun je pn. kena sabar lah, nk wt gne. kite dah buat kputusan kan, so kne terime lah seadenye :D lam kelas miey kan, haa.. puteri 2 org je and putera 23 org. xbyk pn kan laki kelas miey? dah lah ade yg kepale blue. erghh! rase cm nk sepak je sorg-2 tu lekat dinding.. dah lah rehat takleh makan sb laki dh konker kantin. so pmpuan takleh nk beli mane --' dah lah tingkat ats. lapar lapar lapar! aduii.. 

tapi mak miey kate gane-2 pm kene blajar. jgn fikir yang tak slese tu. bersusah susah dahulu kn, brsenang-2 kemudian :D miss gile kawan kat sekolah lame :'( lau ade mase hope sangat leh jumpe. kt sini ade kawan gk. tp tak ramai mcm dlu sb pmpuan kn skit je..

klahh, smpai disini dulu yer.. dah nak mgrib dah. miey nk siapkan diri dulu.. baiii :D

sincerely : jemiey ♥


0 comment[s] | back to top