A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
19.10.2011 :D
assalamualaikumm...

lama tak active blogger . hihi , so sambil active ni , kita ada story baru tau . nak tahu ? nak ? okeoke . hee . nampak tarikh sweet tuh ? time tu , dari pagi sampai petang , mie n friends [ dayah, tyrah, sue, nisa, scha, siti, aien, amy, hasri, imie, akiwan, zulaini, faiz, izat, mirol, hakim, hafsham ] and ada lah yang tak kenal mana buat BBQ at TEEKAY ( telok kalong ) ! kononnya nak lepas stress lah pas exam ni . haha . kononlah ! 

tapi sebenarnya kitaorang dah rancang nak kenat mangsa yang birthdaynye bulan 10 [scha n hasri] . tapi kan , sayang sangatlah sebab time diorang kenat mangsa ni , mie takda kat tempat kejadian (upset) . bukannya apa , tapi mie pegi toilet . dah tak tahan pun . haha . tapi , lepas mie nak join diorang , belum sempat turun dari basikal mie dah kena serang !  diorang punyalah takda kerja , kek yang dah cair tuh diorang pegi ambil krim dekat kek tu then buat seni dekat muka mie ni. tak marah pun --' yang tu boleh tahan lagi , yang tak boleh tahan nyaris2 mie nak jatuh dari basikal . dah lah basikal fixie lak tu . hissh ! 

selepas penuh krim tu melekat seluruh muka kitaorang , apa lagi ! berendam lah dalam pantai sambil cuci muka ni . huhu . hepy gila kot :D belum puas lagi ? tepung pun diorang guna untuk serang penjajah macam mie ni ! tapi memang best . 

pastu kitaorang panggang ayam , sosej n isi ketam . pergghhh , terbaik dari TEEKAY lah ! dah penat bermain, kitaorang pun makan lah . sedap ! tapi ada je makhluk tuhan yang gatal tangan curi ayam yang kitaorang cop --' but it's sokay . janji pencuri tu bahagia :D 

petang tu kita ada acara main kotak beracun . memang mencabar gila lah perkara yang kena kitaorang buat. mie dapat cabaran cari kawan sekaum then buat gedik depan dia ! argghh , poyo gila muka gedik :D mie paling suka taim amy buat muka kucing yang gatal nak mengorat . terbaikk wook ! 


yang penting after main kotak beracun tu kitaorang main tepung balik. dan mangsa yang kita mark ialah faiiz rajik. why? sebab baju dia masiih bersih semurni top :) so ? kita serang lah beliau ni ! serang punya serang , akhirnya kenalah juga tepung kat si faiiz ni . haha . dia punya geram . dia pun balas lah balik tepung tu kat mie and yang sewaktu dengannya . then dia pun balik tukar baju and motor dia yang kena tepung tu. wow ! bersih balik . hahaa . kelakar gila ! 

lastly , kitaorang pun packing lah barang2 nak balik . sedih gila sebab semuanya dah jadi kenangan . tapi kenangan manis yang tak mungkin mie and yang lain lupakan ! memang best dapat luang masa dengan kengkawan . gila best ! maybe sepanjang acara berlangsung ada sedikit masalah yang kitaorang alami . tapi kitaorang tak kesah sebab sumanya diatasi dengan kerjasama <3 so thats all . kbaii :)

photo of us at teekay :

monkey boys .

happy gilaks !

aku dan pengepit :D

like this photo . my manja :D

pasang ape ntah . haish !

berendam sambil berpictha !

best , tapi muka mintak penumbuk !

warcool , watlek , watsantai , watever dengan fixie :)


muka cam tak ikhlas je nak panggang ayam tu :)

berbuat berbijok dia .

tepung seguni :)

lagi satu tepung seguni :)

oloo . saya takda lah --' nak suap jugak !
candid !

paling penting skali ni gambar ! tapi aku takda --'

sorang nih , pandai pegang . tapi tak pandai main :) haha !

tak ajak aku pon pergi kat belakang nih ..

wow ! aku ada , tapi dari belakang . sokay kuz happy main game nie :D

lapor sangat lah tu imie ow . sedap molek ngintai ayam :D

permainan kotak beracun . nampak yang otw nak bangun tu? tu lah faiz , manusia yang suka lari dari tanggungjawab --' time dia kena terima cabaran , tu lah yang dia buat . lari lari lari --'
kotak

bergambar tanpa aku O.o

artis jemputan . badut sarkas .
pencuri ayam terhandal ! amirul hakim .

fixie yang hampir buat aku terjatuh --' zulaini owner

ha ! yang ni aku ada ! suke suke >.<

sedih gila aku takda time ni . sampai hati tak tunggu --'

happy gila even muka tak puas hati :D 
hana tajima junior . comel muka mu amy <3

huh ! kuat lah koya yang ni sorang .

panas arang !

makan berduduk . bukan berdiri kawan .

yummy !

kenapelah aku takda ? geram gila !

lu langsi ? nmpak itu tali . wa kasi pancung tekak lu maa :D

kekoyaan melanda

seni terkini
kenangan terindah yang takkan kami lupakan . thanks yang support kami ! love u ols :D tata <3

0 comment[s] | back to top

monkey boys .

happy gilaks !

aku dan pengepit :D

like this photo . my manja :D

pasang ape ntah . haish !

berendam sambil berpictha !

best , tapi muka mintak penumbuk !

warcool , watlek , watsantai , watever dengan fixie :)


muka cam tak ikhlas je nak panggang ayam tu :)

berbuat berbijok dia .

tepung seguni :)

lagi satu tepung seguni :)

oloo . saya takda lah --' nak suap jugak !
candid !

paling penting skali ni gambar ! tapi aku takda --'

sorang nih , pandai pegang . tapi tak pandai main :) haha !

tak ajak aku pon pergi kat belakang nih ..

wow ! aku ada , tapi dari belakang . sokay kuz happy main game nie :D

lapor sangat lah tu imie ow . sedap molek ngintai ayam :D

permainan kotak beracun . nampak yang otw nak bangun tu? tu lah faiz , manusia yang suka lari dari tanggungjawab --' time dia kena terima cabaran , tu lah yang dia buat . lari lari lari --'
kotak

bergambar tanpa aku O.o

artis jemputan . badut sarkas .
pencuri ayam terhandal ! amirul hakim .

fixie yang hampir buat aku terjatuh --' zulaini owner

ha ! yang ni aku ada ! suke suke >.<

sedih gila aku takda time ni . sampai hati tak tunggu --'

happy gila even muka tak puas hati :D 
hana tajima junior . comel muka mu amy <3

huh ! kuat lah koya yang ni sorang .

panas arang !

makan berduduk . bukan berdiri kawan .

yummy !

kenapelah aku takda ? geram gila !

lu langsi ? nmpak itu tali . wa kasi pancung tekak lu maa :D

kekoyaan melanda

seni terkini
kenangan terindah yang takkan kami lupakan . thanks yang support kami ! love u ols :D tata <3