A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Sambutan Raya, Merdeka, dan Persaraan Cikgu Suraya #KVKMN
Photobucket

Hai. Harini penat gila ah beraya dekat sekolah. Seronok? Seronok lah jugak. Tapi yang best nye we can wear our Baju Kurung outfits!! Hehee. Ingatkan sekolah Miey paling kolot sekali sebab tak buat jamuan bagai macam sekolah lain. Tapi salah!! Sekolah Miey masih ada hati dan perasaan. Hehe. Act, Miey pakai jubah. Warna Blue Turqoise. My favourite colour^^ Miey rasa Miey pakai takde ah over sangat. But ramai yang cakap macam mak datin bagai. Mau je Miey kasi sandle Miey lekat dekat mulot diorang. Pufft! 

Datang sekolah tadi memang gila ah tak sabar nak snap sana sini. Bukan selalu boleh ambik gambar ramai'2 dengan kengkawan time raya semua ni. Memang apak best ah dapat bergambar dengan budak kelas.
Tapiii............

Tetiba je gambar dalam kamera tu lesap! Arghhh. Semua gambar dengan budak kelas Miey lesap semua. Whats wrong? Konfem ah kena pulau bodoh je dengan kawan'2 dalam kelas. Memory kot semua tu yang lesap. Minah mane tah yang pi delete. Tinggal 4keping je gambar mase tu. Semua yang dalam kelas hilang :'/ Sedih sangaaaaaat. Rase macam fade-up gila ah. Ada gmbar dengan geng asrama je. Yang len tah ah sape yang rajin pi deletekan. Miey harap Miey tidor nanti Miey boleh jumpa orang yang delete gambar tu. Boleh tumbok terajang semua ah dalam mimpi. Senang takde orang larang. Kikikiiih.

Stress lagi ni. Tadi punya nasi minyak apak sedap. Tapi apak tak selera makan sebab duk terfikir gambar semua tu. Rasa macam kehilangan orang tersayang je. Tak kenyang langsung. Terus balik rumah makan Meehun satu pinggan dengan nasi dagang dengan koktel dengan air putih dengan keropok. Susah lah bila stress mesti rasa nak makan!! Senang sangat nak ternak badan kalau hari'2 stress. So.. Ni je gambar yang Miey ada. Stock terhad, puii--' 

Miey & Simek

Faizah & Qilah

Adik Yumi
Geng^^


Ipah, Qilaa & Dik Jiha

Ipah & Qilaa

Qilaa wak muke die. Hahaha.

Kawan asrama

Kawan Asrama (2)

Haha, Candid..

Senior Terbilangg

Shirek & Farah

Murni

Lyn, Murni, Munirah & Shirek

Murni & Shirek

Shirek & Nadhirah

Qilah & Nadhirah

Nadhirah

Mek Cek^^

With Ibuu kami^^

Dik Azza

Miraa

Chaq & Ibu

Ibu & Qilah

Chaqq..

Haii! Selamat hari raya maaf zahir batin^^ 

Kbaii. Thanks for reading my blog :* Wasalam

sincerely : jemiey 




0 comment[s] | back to top

Miey & Simek

Faizah & Qilah

Adik Yumi
Geng^^


Ipah, Qilaa & Dik Jiha

Ipah & Qilaa

Qilaa wak muke die. Hahaha.

Kawan asrama

Kawan Asrama (2)

Haha, Candid..

Senior Terbilangg

Shirek & Farah

Murni

Lyn, Murni, Munirah & Shirek

Murni & Shirek

Shirek & Nadhirah

Qilah & Nadhirah

Nadhirah

Mek Cek^^

With Ibuu kami^^

Dik Azza

Miraa

Chaq & Ibu

Ibu & Qilah

Chaqq..

Haii! Selamat hari raya maaf zahir batin^^ 

Kbaii. Thanks for reading my blog :* Wasalam

sincerely : jemiey