A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Hari ke-6 Birthday Miey [Sleng Terengganu]
Photobucket

Okayy, harituu dengor cerite ade orang nok beri telor ke Miey. Ski dok puas hati ah Miey bagi tepung 2paket ke die. Tekpong geram gok die sokmo cari pasal nge Miey. Doh pahtu Miey ingat sembang lebat je orang tu. Hari Selase Miey dok marii sekoloh. Pahtu die kabo sie'2 die bowok telor. Mase tu Miey ni glepor ah suke ngat ho lepas dari azab. Hari Rabu selamat. Sampai lah hari Khamis....................

Normal lah die tu mari sekoloh bowok fail pink nyelarr die dengan kotok kalang suter. Miey ingat selamat ah dari telor ho. Fuuuh, muke macam orang dapat Ferrari doh suter ho mase tu -___- Otw balik sekoloh kena tolong Cikgu Dahlia sumbak kertas Modul dalam fail budok KV. Oh dia pun wak ringan tangan jugok ah nolong. Bahagian sumbak, huhuu. Mase nok kuor pagor sekoloh. Cikgu Mizan pulok dok bagi keluor lagi. Kabonye kol 2. Sembahyang duluuuu. Aduuui. Gi lah kite surau....

Haaaa, dalam perjalanan gi surau. Qilaa wak erek pulok ho mitok kamera semacam. Miey suh ah die ambik lam beg. Ceh, wak ambik gambo la konon. Rezakk parok. Pastuu sampaii je bira tiang surau...

Lepekkk telor atas pale Miey sebijik. Sebijik lagi terlepas tapi kene gok tempias. Mase tu kelong beng kire ah. Sabor tahap cipan doh eh. Nok maroh dok jadi. Muke sebek nok nangis. Ramaii pulok orang mase tu. Hmmm. Miey ni doh lah dang sensitif bau'2 pelik ni bahaye dari orang--' Mulaa lah bau bauan tu menerokai segenap lubang hidung Miey. Err -__- betapa azabnye kene bau nok kat sejaaaaam!! Tunggu mok lambak pulok. Lahaaii.

Jagee mu Miraaa!

#Mekasih Faiz Saufi bagi telur 2buter ke aku. Lain kali bagi sesarang. Dok cukop ngat ho 2biji! *rezaak* Mekasih Miraa, Qilaa, Pipaah sebab erek aku dan subahat nge Faiz ho. Sunggoh aku rezak. Harap aku ni perasaan dok nipiss je. Hahaha >.< Haritu harimuu. Ade hari, turn aku pulok.


 Napok dok tudong Miey tu ade nape? Err, kbaii. 

sincerely : jemiey 


0 comment[s] | back to top