A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
The Women's Room
 photo CUPCAKEHOPEWORKS.png
Malam ni nak bitau yang drama hat Jemi duk tonton sampai tak hengat dunia *astaghfirullah* tamat jugok malam ni. Yeay!

Haaa nak tahu drama apa?? Tu kat tajuk tu. Huhuhu. Sampai kadang tu boleh jadi gaduh dengan abang sebab dia sibuk nak tengok channel sukan. Dengan mak pun ade jugak kadang tu. *maafkan orang mok* Hehehe

Sapa penggemar drama korea ni konfem tahunya cerita tu.
Memang best! Sebab cerita ni bukan cerita familiar yang kita tengok duk putar putar menda sama je dekat tv kan?
Cerita ni memang best! Terbaik ah. Jalan certia dia mang best! Banyak pengajaran boleh ambil dalam cerita ni. 
Bukan macam cerita cinta yang duk merapu tah hape hape lam tv.

Mohon tengok dekat online sapa sapa yang tak tengok. Konfem tak rugi. Tapi atas taste orang lah pulok jenis suka tengok cerita apa kan? Macam Jemi cerita gini boleh gi lagi lah.

Sekarang tengah aim cerita ANGEL EYES pulok. Goo Jan-Di yang berlakon. Gila lawoonye dia rambut panjang gituDulu time tengok BOF rasa cam nak marah je dekat pengarah dia sebab pilih Goo Jan-Di belakon. Dahal pilih Jemi masa tu boleh lagi. Ehem ehem 

K sekian. Kena layan Kuch Kuch Hota Hai pulokkkk. Hahahahaaha. Muah!

sincerely : jemiey 



0 comment[s] | back to top