A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
New #Facebook ACC
Photobucket

Sekarang Miey dah siap buat account baru FB Miey *sukeenyeee*^^ Ramai gok hok tanye bakpe Miey bukok acc baru ni. 

Firstly, sebab nama FB Miey dah limit. Banyok kali doh try ejah name ho. Tapi dokleh setarang. Pok Mark dekut tek ea nok ejah sikit. Eee. Tapi salah Miey jugok dulu sebab berahi letok name pelik2. Hihii, dok matang lagi mase tu. Ergh. 
Kedua, sebab Miey dh nk habis secondary school. Cikgu Miey ada bg tahu. Kalau nak buat permohonan masuk Univeriti or Kolej, dia akan mintak email and else la. Kalau email dah macam ape dia akan reject awal awal. Biasalah kan dulu dok matured lagu. Email pun ikotdang je nok wak nape2 -..- Now email yg sesuai dgn name Miey kena lah buat. Alang alang Miey buat terus FB baru senang. 

Tapi lame gok nok boleh ke deactive FB lama Miey sebab banyok lagi kawan dan saudaremare Miey yg Miey dokle nok add. Yelaaaa, kan add banyok2 kena block pulok di Pok Mark. Hmmmmmm. Poyo sume ni! 

So ni lah reason dia, kbaaaaai ^^*

P/S : Al-Fatihah tuk nenek Apih yang baru ja menyambut seruan Ilahi selepas Magrib tadi. 

sincerely : jemiey 

0 comment[s] | back to top