A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Salam EidulAdha!!
Photobucket

Semalam Miey happy sangat sebab ayah bawak Miey nge-date dengan lembu ayah yang dah dikorban harini. Jadi semalam punya semangat habis abang, Miey dengan kakak ambik gambar dengan lembu tu. *macam lah tak pernah jumpa lembu* Hihii. 

Miey pun tak tahu nak taip apa lagi sebab penat sangat agih daging lembu sana sini tadi. Btw happy tengok masing-masing berterima kasih dan tersenyum dapat daging dari Miey sekeluarga^^ 
But ada sesetengah rumah yang Miey singgah tu ada nenek seorang je tanpa ahli keluarga membuatkan Miey teringat dekat atok atok dan nenek nenek yang ada dekat Rumah Ehsan Dungun. Hmm. Anyway Miey happy sangat kedatangan Miey disambut dengan senyuman yang mekar dibibir mereka semua :D

Ni sebahagian gambar semalam dengan lembu kesayang ♥

Dia pun nak kena sembelih jugak ni. Hahaa.

Abang tertuaa dalam family♥ 

Ayah, Miey and Kakak♥ 

Pujok lembu ni jap. Entoh lah lembu sapa ni Miey pakat pegang je. Hihii^^

Wooo, semangat! Haha.

Ini lembu ayah Miey ♥ 

Ayah dan pasangan dia :D

Kami.

Bagi makan jap. 

Manjanyaaaa sayang ni. Huhuu.

Buat2 merajuk pulok orang nok bagi makang tu.

Nok kena usap baru makan. Mengadaaa!

Sedang memberanikan diri. Dannn....

Yes! Dapat pegang. Hahhaa.

Ni je gambar kami semalam. Suka sangaaaaat! Baru rasa raya korban. Hihii.
Baiibaii^^

sincerely : jemiey 

0 comment[s] | back to top