A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Gerak Gempur SPM!
Photobucket

Malam ni mood rajin datang secara tiba'2 dan didapati blog Mey semakin bersepah dan tidak dikemas kini. Ah lantak ah >.< Semoga korang semua in the pink of health. Haaa, kan dah speaking tuu. K duk diam depan komputer, laptop, tap or whatever ah and baca betul'2 sebelum Miey speking lagi. Kan korang kena cari kamus nanti. Fahaaaam? Good :*

Minggu ni dan minggu depan akan berlakunye sesi Gerak Gempur SPM di Kolej Miey. Kolej k. Kolej! Hahahaa -..- Dan harini hari pertama sesi Gerak Gempur. Sebenarnya tak seberapa nak gerak pun tapi bapak gempurnyee. Kuliah kami dah macam zoo pensyarah kami kata sebab perangai lelaki yang tak pernah tak diam ni.... Normal lah tu kot. Errr >.< 

Miey tak tahu lah nak komen apa. Macam'2 perasaan dah terselit dalam sesi ni. Semua disebabkan bangla style punya gossip :/ *Maroh. bekok, kelong, geram, bere, suke* sume jadi satu. Dah macam rojak haa. 

Mungkin sampai sini je kot kisahnya hari pertama. Mata pun dah mengantuk ni. Skrin laptop Miey ni berbayang 14 dah. Haha, k tipu -..- Thanks sebab baca kesah haprak Miey ni. Goodnight^^ Wasalam. 

sincerely : jemiey 


0 comment[s] | back to top