A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Kenapa Tarikh Event Selalu Bercanggah Dengan Miey?
Photobucket

Dah sembahyang belom ni haa? Pegi lah sembahyang duluu tu. Nak suruh Nek Miey sebat dulu ke baru nak gerak haaa? Garang ni garang^^

Okaay, entry harini seriously pasal protes sikit--' Tak tahu lah kenapa setiap kali ada event berkumpul dengan family dekat mana'2 kawasan yang berair seperti pantai selalu Miey takleh rase keseronokkannye. Why? Why? Apa salah Miey? Haha. 

Harini dapat gather dengan family belah mak dekat Pantai Batu Hitam. Gila excited woo nak mandi pantai ni segala hal. Tetiba je last minit bendera merah diangkat setinggi langit -..-' Uiii, kecewa gila! Haritu dah tak dapat. Harini still jugak tak dapat den nak meraso. Hm, sodih. Bukan pasai po. Cek tengok sedap bebenor depa depa hat lein pi main ayak sano. Tapi cek? Duk tepi pantei ja kuis kuis air tu. Nak berendam memang dah sah lah kena tahan nafsu. Nak naik bot tapi terlepassss! Oh, hate it! 

Harap'2 pasni kalu ade event takdok doh menda'2 gini terjadi. Harap ngattt! Haha. Kbaii, wasalam.

#Sedang berkabung akibat Pahang ditumbangkan oleh JDT. Tahniah JDT!! Pasni mari pakat sokong Kelantan pulok final^^ Forever Pantai Timur!

sincerely : jemiey 

0 comment[s] | back to top