A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Testing Masakan Baru Pagi Ni^^
Photobucket

Ehem'2. Pagini terpaksa perah tenaga masak nasi goreng. K, first time dalam hidup Miey ni masak nasi goreng. Hahaa. Nasi goreng gitu'2 je. Bahan tak cukup, so masak pun tak seberapa nak sempurna haa. Tapi okay laa, boleh jugak telan ni. Hahaha. Cuma tak tahu sapa yang nak tolong habiskan ni *aaaasudohhh*. Disebabkan mak Miey berpuasa harini. So terpaksa lah Miey guna kepakaran Miey niii *ceh poyo* dalam mencari resepi dalam internet. Kadang risau jugak kan takot tak menjadi. But Alhamdulillah la, sedap lah jugak nasi ni even tak sampai tahap 1bintang lagi >.< HAHA. 

Nak tengok nasi goreng Miey ni? Simpleee gila tahap dewa dah ni. Dah buat nasi goreng macam'2 menda dalam peti takde. Miey yang baru je nak belajar ni haa. Fedup gak tengok barang'2 dalam peti ni. Lahaaaai.

Dah dah, meh tengok nasi goreng Miey ni haaa :

Nah, agok'2 leh jadi isteri orang dok lagi ni? HAHAHAHAA. Rare gila!

sincerely : jemiey 




0 comment[s] | back to top