A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
PAH SATU SATU DUGAAN.
Photobucket

Dok habis'2 sungguh lah dugaan. Dok faham Miey bakpe lah hok mari pun patern besor'2 belake masaloh. Memang nyekit molek ah. Hmm :/ Ngosek guh main gini.

Ni dok tahu mamat mana maii ator chat kat Miey maki'2 Miey macam dia kenal Miey. Tetiba nok carut bagaii nge Miey. Doh la Miey dok friend dengan dia. Dok bengang mane pun. Tanye molek wak dok reti bahase. Info Johor bagaii tapi mari maki orang dok tentu hale. Gila ke menda? Baru putus cinta ke ape ni? Doh bakpe dengan mamat ni eh? Kalu Miey dapat tahu dia siape memang beruntong gila ah. Sumpah sampai  Miey mati Miey dokkan maafkan dia. Senang dia main'2 dengan maruah Miey. Lelaki macam ni dok perlu wujud sebenornyee. Nyusoh ke orang! Aish, Miey baru nok bahagie sikit kene gini pulok. Memang hidup Miey dakkan terlepas dari masalah. Ya Allah, sakit hati beng tebeng ah main gini :'/ Redoo je lah. Jangan die mati kekgi payoh sudoh ah sebab banyok sangat dosa dia dekat orang. Eiii. Nyekit Nyekit. 

Ni FB mamat ni :

See ah, memang takdok kene ngene dengan Miey >.< Kbaii.

sincerely : jemiey 

0 comment[s] | back to top