A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Only ONE Week School Holiday Break -..-
Photobucket

Lama gila oii tak update blog ni haa. Macam menda dah ni. Semak samun sekali^^ Eh, best ah siapa'2 yang still sekolah tuu. Yang dapat cuti dua minggu tuu. Yang boleh pergi melancong puas'2 tuu. Yang boleh makan angin sampai kembung perot tuu--' Miey jugak lah takleh nak buat apa'2. As a student from College of Vocational Kemaman ni lahh. Naik pangkat kolej wooooo *dak bangge pun* -,-'' Disebabkan pangkat ini jugak lah, kami form5 yang still tak dapat naik pangkat sebagai mahasiswa/mahsiswi kolej tersebut terpaksa haa. Terpaksa koooo -,-'' Terpaksa teman junior kolej kami yang kena hadapi persekolahan minggu ni. Even guru'2 kami dah tak berapa nak masuk kelas, we still need to go to that place. Semua datang ke? Haa, ciput tahap gilaa ah yang datang. Boleh kira guna jari tangan tambah kaki jee :3 And Miey sebagai pelajar yang bertauliah lah ni kan *puii* kena jugak la pergi kolej. Tambah ilmu, tambah kedatangan, tambah la apa yang patut ditambahkan. Hihii. But, sadis sikit lah and sangat jealous dengan geng'2 lain yang buat cuti sendiri. Sampai hati tinggal aku soranggggg................. :/ *meraung* 

Esok Miey keseorangan disekolah. Okaay, Idk what to do for tomorrow but I guess I will turn to a crazy girl--' Cool right? *korek hidung* Miey senarnyaa pergi bukan sebab apa sangat. Teman si Chaq ni haa duk nak kemaskan fail Elektronik dia. Nak tengok orang yang acah'2 sibuk ni? Hahaha.

\

Nampak tak muka budak tu? Haa, merah menyala lagi^^ Dialah tu yang acah'2. Act, baru rapat dengan Chaq tahun ni. Tahun lepas tak berapa nak kamcing sebab kelas lain. Miey pun susah sikit nak tegur orang ni. Koyaaa tek. Hahhaa. 

So tulah minah gondeng'2 yang kononnye busy. Poyo poyo. Haha. Miey besok mungkin akan jadi Snow White :'/ Keseorangan sampai la minah gondeng'2 ni balik. Lau boleh tembo* Miey tembo* dulu lah. Dia balik pandai'2 lah dia contact Miey. Wuwuwuw, takleh manja sangat ni. Aku yang sumbak kekgi. Haha. 

So, inilah hari'2 yang terpaksa Miey lalui sampai Selasa ni. Hm, redoo redoo. Pandai'2 lah handle diri sendiri. Pandai'2 lah buat sekolah sendiri. Pandai'2 la pandai'2 laaaaaaaa Miey oii. Act, Miey agak bengang lah sikit cause Miey sorang je perempuan besok dalam kelas. Sakitt hatii :'/ This is not unfair *hentak kaki* Hm, bye bye. Bawak diri dulu Assalamualaikum.

sincerely : jemiey 


0 comment[s] | back to top