A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Okayy, budak Tahun 1 dah check in--'
Photobucket

Korang sehat? Eh gila dah lame tk update blog. Dah bersemak samun haa blog ni. Hihii^^ 

Eh, cerite sal budak Tahun 1, nampak entry tu? Hmmm. 
Nak crite pn serba salah gak ni haa. Bukan nak mengkomplain, tapi gitu ah. Ya Allah. mase daftar kan. Yg boys nye takde lah nampak kebajet-an die. Tp yang girls? Aduhaai, tak senang hidup rasenye diorang masuk. Bukan kesemue lah. Tp ade segelintir lah dah naik kepale haa. Agak'' lah kn baru sehari dah nak tunjok lagak. Miey malas nak ambik port lah dengar kawan hostel kasi tahu diorang dah buat perangai. 

Main sound, pergi mandi pn berkemban haa. Eh, lelaki sekali pandang je tau leh nampak. Free hair lak tu pergi kat dorm orang. Pakai lengan pendek? Watdeeeeee puftt --' Dah lah bibir tu payah nk senyum. Ish, mahu ditariknye kite bibir die tu. Kasi gue hangin sak >.< Huhuu, yg tak menahannye ade je friend FB Miey masuk sini, tp.......? Sumbownggg . 

Hehe, tapi mase pendaftaran tuu. Sumpah lawak gila pakcik sorang tu haa. Anak die bapak serious ooo nak daftar. Tp si bapaknye haa, siap boleh gurau'' lagi. Ish ish ish, nk tergelak pulak tengok mcm si anak pulak bapaknye and si bapak tu anaknye ha. Dengan borang nye tak lengkap. Ayooyoo, manyak lawak oo. Miey dengan kawan lain tergelak tengok kerenah diorang. Hihii. Tp memang pening gila lah nak handle. Meja pendaftaran Miey berselerak mcm orang architect ha. Spoil gila sebab pakcik sorang tu ha. Tp fine lah, meriah jugak ade pakcik tu. Tak boring sgt life aku duk tunggu orang datang daftar. Hiihii^^

So moral of this story is, Miey tak berape berminat dengan kedatangan Tahun 1. Bukan semua lah. Sikit sikit^^ K, banyak yang poyoo poyoo. Entahlah lepas ni semakin membaik atau mem......erk >.< Wait and see lah kan -..-'' 

Eh chaio dulu ah, thanks read entry Miey ni haa. Tak seberapa nak sendik sangat harini. Penat nolong cikgu Suraya tercinte :* Kbaii.

sincerely : jemiey  

0 comment[s] | back to top