A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Laghoooo
Photobucket


Hai, kenai tak orang sebelah Miey tu? Haiyaaak. Ini punya entry banyak kelakar woo^^ 

Okayy, orang sebelah Miey tu Puan Hayati^^ Die lah yang bawak Miey kehulu kehilir selama 9bulan. Lame kan? Alaa same lah jugak dengan korang. Haaa, ni mak Miey. Comel kan? Tengok anak die lah kan *perasan* Huhu, sila muntah pelangi kayy--' 

So mesti korang tahu kan Entry Miey ni pasal pe kan? Entry kali ni pasal mak Miey. So tadi Magrib Miey dikasi ceramah kaunseling berkenaan dengan online. Okeh, korang mesti tahu kan online ape? *Facebook* 

Ceritenye macam ni... Well, Miey kan calon SPM. So kene lah kurangkan sikit online. Bila dah jadi macam ni sume dikaitkan^^ Maksedare, Paksedare, Cousin and else lah. Takot keputusan merosot. InsyaAllah lepas ni Miey deactive acc Facebook. Terkadang tu kena lah ikot cakap Mak kan. Sebenarnye hati ni tak rela sebab dekat Facebook ni senang sikit nak bertanye dengan kawan'' sekolah yang duk kat luar ni haa. Tapi terpakse lah bekorban sikit. Mungkin cuti'' khas je Miey active balik. Hihii^^ 

Mak sayang Miey sebenarnye. Tp care menegornye fuyooo, gangster! Hahaa. Kiddin^ Tp tadi malu lah jugak kene tegor depan family--' So terpakse lah buat muke tebal setebal mungkin mcm budak retiis makeup zaman sekarang :D 

Disebabkan dapat Kalkulator baru, Miey jadi semangat nak belajar Mathematics *angkat kening* Hewhew. Tapi subjek Sejarah ni haa. Asal tetibe kene tukar cikgu pulak? Dah lah dapat cikgu tahun lepas punye -..-'' Alah, kalau nak ajak sembang dengan cikgu tahun lepas memang syok woo. Tapi kan? Kalau time belajar Sejarah konfem salin nota and kau belajar sendiri. Watdeeeee !@^#&*%  Errr >.< Geram''. Tapi yang best cikgu Science and EE. Wow, mama Science dengan papa EE garang tak patut. Nasib die mengajar best, lau tak? Sia'' lah garang kan? Hihii.

Thanks Mom for the advice, love you so much!

Moral of this story, sape'' yang calon SPM tahun ni sila angkat kaki tangan. Miey wish Goodluck k. Pulun dulu mase lahap buku. Jangan sibok nak mengadap laptop and yang sewaktu dengannye je^^ *aku pun same* Wish you olz Goodluck kay :* Jom kite pakat berjaye ramai''. InsyaAllah :')  Wasalam.

sincerely : jemiey  

1 comment[s] | back to top