A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Saya Guru Budak Budak.
Photobucket

Sorry sebab ganggu korang dengan post Miey pagi rabun ni XD Korang sehat? Lame sangat rasenye tak update status setelah bergiat dalam bidang perguruan tadika ni. Hehee. Sesuai ke dengan umor 16tahun Miey jadi guru tadika ni? Ehh Ofkoss lah... Dari form2 rasenye Miey bergiat dalam bidang ni. 

So takde hal lah setakat ajar budak budak dengan perangai Miey yang tak seberapa nak matang ni ha. Lagipun ajar benda yang bagi kita dah basic kat diorang. Laen lah kalau jadi Pensyarah kan? Dah sah sah mati katak aku kat sane. Cari nahas betol. Lagipun budak budak ni takdelah nakal sangat. Normal lah kalau kengkadang tu buat kite geram kan? Tapi sekejap jelah... Tak larat nak marah lame lame. Muke budak budak macam mane sangat kann. Lain lah kalau muke yang sejajar dengan Miey. Buat hal memang mintak high five lah dekat muke kang? Hihiihii.

Tahun ni kalau ikotkan memang dah tak bekerja lah Miey. Jage anak buah kat rumah tu. Tapi disebabkan Cousin yang nak kahwin, and die ade pegang satu kelas dekat tadika die. Terpakse lah die mintak tolong Miey pegang dulu kelas tu sebab busy dengan urusan perkahwinan die. Alhamdulillah rezeki Miey still ade :D Suke gilaaa woii! Hehee. Awwww.

Klahh, Miey nak chaioo dah ni. Nak kene ajar budak budak ni pulak haaa. Wasalam..


sincerely : jemiey ♥ 

0 comment[s] | back to top