A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Fobia Nasi Lemak Selangor T-T
Photobucket

Semalam Miey betol betol berani cabar perot Miey yang dah semestinyee bermasalah -,-'' Pagi bersarapankan PaMa? Kenal tak PaMa? Miey bungkus yang macam maggi tuu. First time makan wooo. Bapok pedahhh! Tak cukup air rasenyee nak minum sebab ni. Sobb..Sobb.. Seriously pening gile kepale ni. 

Yang tu boleh tahan lagi. Tapi disebabkan Miey bukan penggemar masakan pedas. So Miey sangatt dok puas hati lah dengan Nasi Lemak buatan Selangor ni. Bukan ape.. Sedap sangat. Tapi sayanggg, pedass woii. Berape kali dah Miey tambah nasi putih biar pedass die tu hilang. Tapi still same!! Meleleh air mata Miey duk tahan pedas tuu. Macam tonton filem hindustan. Yangg salin baju setiap lagu 10 pasang tuu. Yang guling banting atas rumput tuu -,-'' hmm. Seriously Miey dok tahu ramuan mnde yang die letak dalam tuu. Macam makan lada jeee T-T Sedih gileee. Nasib baik semalam perut tak meragam tauu.

Tapi sayangg... Pagi tadi rasenyee nak letak perutt ni kan lain dulu. Sakettt gilee lah.Sampai berdiri tegak bulu romaaa macam jarumm tu. Ktipuu -,-'' Tapi kanggg memang sakitt sampailah Miey pegi ke Mr. T then  buang ape yang patuut. Heheehee.

And yang penting.. Semalam first and last Miey makan nasi lemak buatan orang Selangor ni >.< K lahh. Sampai disini sajee. Wasalam..

#Terkejut baca artikal Diana Danielle dah.Woww, Express kangg? Congratss lah macam mna express skalipun. Hope kekal XD

sincerely : jemiey ♥ 

0 comment[s] | back to top