A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Segmen : 8 Things About Me
Photobucket


Okeh, malam ni Miey nak join segmen ni. Sangat best tau. Sape nak join angkat hidung klik BANNER.

Eight - Things about me

1. Pelajar Vokasional.
2. Nakal dan suke menggelabah.
3. Banyak mulot.
4. Peramah, periang.
5. Panas baran.
6. Suka cari penyakit >.<
7. Susah nak mula kawan dengan orang. Tapi bila dah start.. bercerita dengan kawan memang takde ending punyee. 
8. Bercita-cita nak hantar mak dengan ayah pergi Makkah, InsyaAllah :']

Seven - Hobbies

1. Makan bila tertekan.
2. Baca novel.
3. Ushar blog orang.
4. Facebooking.
5. Tidor.
6. Ganggu kawan tidor.
7. Tengok movie and karaoke time bosan.

Six - Things I Hate

1. Kumbang!
2. Orang yang ambik barang Miey tanpe izin. Bila hilang sume taknak ngaku. Pantang sangat ni kalu jumpe!
3. Salah tak reti nak mintak maaf.
4. Kite senyum die tak balas. Nak kasi penumbok rase >.<
5. Perasan orang nak ke die.
6. Tak boleh terima teguran orang.

Five - Song I Like

1. Way Back Into Love [SNSD^SUJU]
2. Monster [BIGBANG]
3. I Do [COLBIE CAILLAT]
4. Dont Go Home [GD^TOP]
5. Eat You Up [BOA]

Four - Favourite film/drama/musical/series

1. Ceramah Ustaz Azhar.
2. Running Man.
3. Apartment 1303.
4. To The Beautiful You.

Three - Favourite Food 

1. Spaggeti.
2. Nasi Ayam.
3. Cadburry ^^V

Two - Wishes

1. Dapat berjaya di dunia dan di akhirat.
2. Semoga orang di sekeliling Miey yang kenal Miey, yang Miey sayang bahagie dengan Miey and happy dapat kenal dengan Miey sebab Miey happy tengok orang yang Miey sayang Happy :'D

One - Quotes

1. “Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.” 
― Oscar Wilde

sincerely : jemiey ♥ 

0 comment[s] | back to top