A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Math Math Math -,-''
Photobucket

Hai, assalamualaikum readers. tak kesahlah berape kerat pun yang bace post Miey ni. Jyeahh >.<

Pagi tadi rase happy sangat sebab hari ni ade exam Math. Gile tak happy? Kat skolah practise soalan Math,  susah betol nak salah. Kebanyakkannye betol semue. Orang kate macam kacang jeeeee! 

Tapii.. Bila tengok soalan paper Math tadi ... Eh! Soalan Math ke Fizik? ke Kimia? Or biologi? Knape senang sangat ni? Kalau kasi kacang 5guni ni punn rase habis kacang dulu kot daripade jawab soalan. Bapak tok nenek susah kott. "Eh, pe yang aku blajar selame ni Math?!" Bontot Miey dah kebas tau duk fikir lame-2. Kalau kerusi VIP boleh tahan lah. Ni kerusi kayu, kerasss. Memang kesan kebas dia sangat positif lah kan. Dah lah kalkulator buat hal pulak main Liplap-2 macam lampu disko .____. 

Heyyy! Nak main gurau pn bialah bertempat choii >.< Rase macam nak dicampak jauh-2 je then menggelupur atas lantai tu haa nak bitahu nye yang Miey nie tak boleh jawab Math..!! Perot yang berokestra mase tuu terus lenyap die punye konsert Muzikal kat dalam? Eh kau pergi mane haa team okestra? Aku dah laa stress mase tu. Buat lah bunyi entah hapehape sket biar stress aku ni lenyap slow-2. Erghh -,-'' 

Mase tu lah kiri kanan depan belakang Miey sumenye ade nota kecik tersendiri? Adelahh segelintir tuu. Tapi Miey? Nak meniru ke taknak? Rase macam bersalah pulak kalau meniruu. Nak-2 kalau dapat masuk kelas Elit tapi hasilnye sebab kite meniru? Haaa, lepastu niat nak mencilok jawapan terus lenyap. Adelahh intai skit-2. Tapi semua soalan yang Miey intai semua takde jawapan? What Theeee..? Hmmm. Nyaknyeee bohh.

Maybe Allah nak selamatkan Miey dari buat kijee bodoh tu. Lagipun orang depan Miey dah kantoi meniru. Eh ade kee patut tidor dekat atas kertas jawapan yang dia nak tiru tuu? Ape kess? Agak-2 lah nak tunjok gangster tu haa.. Yang paling syiok, tu kertas dia pinjam dengan jiran sebelah dia. Ape lagi kan? Terkena lah tempias. Errr, kesian-3. 

Yang perempuan dalam kelas Miey sorang tu lagi taiko, keluarkn kertas soalan Math 5Kupang terus yang cikgu Math ganti kiteorang kasi. Orang bitahu yang tu soalan yang keluar dalam paper yang kiteorang ambek. Hamboii, bijak lah awak kan? Tapi takpe, 

Miey puas hati dan sangat bersyukur dengan ape yang Miey buat sekarang ni. Sekurang-2nye Miey tahu tahap bengap Miey ni kritikal jugak rupenye. Nampak bijak sangat kau ni Miey. Aduui.
K laah, citer sini habis sini lah yeeee ;D Tataaaaa. Wasalam.

sincerely : jemiey ♥ 

0 comment[s] | back to top