A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Sebuah Harapan :')
Photobucket

Kadang tu setiap ape yang saye lakukan mesti saye berharap yang saya dapat balasan dari awak. Kadang tu jugak saye buat sesuatu kat awak supaya awak tahu yang saye ambik berat sal awak. Supaya awak tahu yang awak tu bermakna untuk saye. Walaupun jauh dari pandangan mate, skurang kurangnye saye dapat lihat senyuman awak tuu.
Kadang tu mesti saye rase diri saye tak dhargai bile ape yang saye buat disalah ertikan sedangkan saye sedang mencube menjadi terbaik tuk awak. Kadang tuu saye rase sakit hati bile skali saye buat kesalahan, msti awak anggap setiap ape yang saye cube buat tu satu kesalahan . Kadang tu rase fedup pun ade bile saye cube berbaik dengan awak, awak buat tak tahu je. macam saye nie tak wujud. *Memang rase nak kasi je kaki tangan sye kat muke awak tu. erkk -00-

Tapi knape setiap kali awak skitkan hati saye, saye tak reti nak benci awk?. Sedangkan kadang-2 yang saye cube buat awak tersenyum tu lah yang membuatkan banyak hati saye terluke.. 

Saya xle benci awak sbb setiap pe yang saye buat saye berharap dapat balasan dari awak walaupun even just senyuman dari awak kawan :'D Dari standard 1 kte kenal smpai skrg tak prnah ade pn masalah sampailah awak knal dengan budak tuhh. Tapi sayang ahh, awak lebih pentingkan die yang cube merosakkan hbungan kite daripade pertahankn persahabatan. Awak tahu? 3 hari tak bertegur dosenye besar? Saye dah cube tgk muke awak tuu. Tapi rase nak sumbat je muke awak dalam bekas Blander kat rumah saye then blander puas-2 muke awk tuuu! Sakit hati sangat bile awk buat endah tak endah tu.

Hmm, but sebagai seorang kawan sye still nak berbaik dgn awak :/ Saye harap awak bhagie. 

sincerely : jemiey ♥ 


0 comment[s] | back to top