A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Scandle? Why Me? -00-
Photobucket

Haii, haaa. ade ceciter sekolah sket ni haaa. Nak jadi Mak Jemah lah hariniii :D boleh eh? biar korang meluat nak muntah dengar typo Miey nanti yang menggelebek! *gerammm*

Semalam Mak Jemah tak pegi skolah sebab masalah wanita. So duk menyemakkan badan jelah dalam rumah nie. Komputer, Tidor, TV and Sewaktu dengannyelahh. 
Then ingatkan harini mari sekolah macam biase. Belajar dalam kelas macam budak star konon yang dapat STRAIGHT A's.. awwwwww sila muntah Empat Guni -__-''

Suddenlyy... Jumpa dengan cikgu bengkel..
She asked me why Im not absent yesterday. Then I told to her that I have a woman emergency problem that force me to stay at home and i know she know it :D *speaking woo*

But, tak sangke pulak haa cikguu fikir bnde lain. Sebab gaduh dengan scandle?
Woo Woo Woo. Lek lek cikguuu. Scandle?
#Thinking bile mase pulak Mak Jemah ade scandle dekat skolah nie haa#

Duk lahh bersembang skejap tepi kaki lima tu haa buat iklan kejap depan tuh pasal nak tahu sape punye kije lah tu taim bulan Ramadhan pn dah tambah dose lembap menfitnah orang baru macam Mak Jemah nie.
Yang mengherankan lg tuu, motif please why Mak Jemah kene scandle dgn laki yang dah ade awek? Atotoo, macam dah takde orang lain haa kat dunia ni sampai buat ceciter Mak Jemah lahap laki orang pulak. Ape Class kan? Bawak jauh-2 lahh. Dekat Universit nanti banyak lagi boiboiboy yang Mak Jemah akan jumpe lagi bagus dari lelaki tu kan kan kan? Time tu baru syok nak menggatal. pangkat dah ade haaa.
*Dapat gedebussh aku nanti kalu bapak aku bace. Gatal sangat!* hehe ^^

Kite datang bertandang dekat sekolah nie pun bukan nak intip cowok-2 gantenggggg.. Kite nak berhijrah ke arah kejayaan dalam pembelajaran.

Alhamdulillah lah Allah masih sayangkan Mak Jemah ni haa dgn menghulurkan segale dugaan Mak Jemah tiap kali Mak Jemah bertapak di sesebuah kawasan. Sekurang-2nya Mak Jemah masih kuat menghadapi semua nie dan guru-2 kat sana lebih percayekan Mak Jemah dari Si Wanita Dongeng ituuu. 

Okelahh, sampai disini sahaja cerita Mak Jemah. Mak Jemah berdoa agar Si Wanita Dongeng ituu dapat Hidayah daripada Allah SWT dgn ape yang dia buat kat Mak Jemah ni. Amiiin ~Tamat Sudah~

sincerely : jemiey ♥



0 comment[s] | back to top