A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Gulaaley ♥
Photobucket


Bisa Lihatin enggak cewek itu lg ngapain? hiihii.
Bestnye tadi dapat makan gula kapas nieee! huuhuu. Lame dah tahan nafsu nak makan bnde nie haa. Ingatkan nak beli Cadburry tadi memandangkn Baby Pink ni haa manis sangat. Tapi sbb lame sangat tak makann. Hentam jugak lah Si Gulaley ni :D Dah lame sangat tahan tengok makanan ni duk tergantung depan pintu stesen minyakkk.

Tadi kannnn, syok sangat dapat gii Kuantan taim skolah macam niee. Kitee beli baju raye. Satu tuk kakak kitee, satu lagi tuk kitee. Best woooo! Rase dye sweet sour gituh tambah peluh yang menitik nitik akibat berjalan tengah panas. Aduii. Susah lah semakin hari cuace semakin panas camni. Macam mane lah nasib orang kat negara Islam kitee tuu kan? Tu pon masih boleh mengenakan jubah, niqab dan sewaktu dengannye. 

Kitee pulak? SubhanAllah. Macam-2 trend pakaian dikenakan haa. Tak kesah lah muda ke kurang muda ke sama jeh. Dunia akhir zaman kann. Same-2 lah kitee sumee perbaiki apa yang kurang dalam diri kitee sume dari aspek keagamaan. 

Miey pun sedang cubee untuk berhijrah ke arah kebaikan. InsyaAllah. Miey nak jadi wanita solehah semanis Gulaley nie haa. Wahhhh.!

Pray for me keyh :D Baiibaii. 

sincerely : jemiey ♥ 


0 comment[s] | back to top

Bisa Lihatin enggak cewek itu lg ngapain? hiihii.
Bestnye tadi dapat makan gula kapas nieee! huuhuu. Lame dah tahan nafsu nak makan bnde nie haa. Ingatkan nak beli Cadburry tadi memandangkn Baby Pink ni haa manis sangat. Tapi sbb lame sangat tak makann. Hentam jugak lah Si Gulaley ni :D Dah lame sangat tahan tengok makanan ni duk tergantung depan pintu stesen minyakkk.

Tadi kannnn, syok sangat dapat gii Kuantan taim skolah macam niee. Kitee beli baju raye. Satu tuk kakak kitee, satu lagi tuk kitee. Best woooo! Rase dye sweet sour gituh tambah peluh yang menitik nitik akibat berjalan tengah panas. Aduii. Susah lah semakin hari cuace semakin panas camni. Macam mane lah nasib orang kat negara Islam kitee tuu kan? Tu pon masih boleh mengenakan jubah, niqab dan sewaktu dengannye. 

Kitee pulak? SubhanAllah. Macam-2 trend pakaian dikenakan haa. Tak kesah lah muda ke kurang muda ke sama jeh. Dunia akhir zaman kann. Same-2 lah kitee sumee perbaiki apa yang kurang dalam diri kitee sume dari aspek keagamaan. 

Miey pun sedang cubee untuk berhijrah ke arah kebaikan. InsyaAllah. Miey nak jadi wanita solehah semanis Gulaley nie haa. Wahhhh.!

Pray for me keyh :D Baiibaii. 

sincerely : jemiey ♥