A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Sejaroh oh Sejaroh
Photobucket 

alahaii, nasib malang molek arinie miey.. bukan keman semangat tau nak buat nota ringkas Sejaroh.. kononnye nak buat siap awal-2 lah sebab besok nok pegi family day jumpe family korea sane. kat Terengganu :D haha.. 
sambung balik.. mula-2 miey nie semangat lah search kat internet kononnye nak cari nota ringkas untuk Sejaroh bab 1 lah kan.. then jumpe cari plok buku Log Sjaroh yang kononnye wujud lah sangat --' lepas cari punyer cari.. 
LUPE!! miey mane de buku Log Sejaroh lagi. HAHA --' almaklumlah umor dah meningkat. perangai lupe tu memang menjadi-jadi lah kan. dah lah esok nak pi Terengganu.. nampak sangat memang kena bawak lah keje skoloh miey kat sane. geramnyee! lau dok mesti siap dah nie keje. oh fedup gile bohh!! k lahh, nak tnangkan fikiran luuu :D baiibaii.. wasalam..

sincerely : jemiey ♥ 


0 comment[s] | back to top