A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Masih Belom Bersedia Masuk Sekolah --'
Photobucket

Serius miey xnk lg msuk skoloh bru miey tuu. 2 minggu sch and 1minggu cuti mane ckup. keje skoloh dh lah xsiap lg. haha. malas! tu je alasan xnk blik kt sch tuu.. dah lah dapat pangkat penolong kelas. memang banyak lah keje kene buat! ohh sheee, miey malas lah pengang pangkat tuu.. penat tau tak! dah lah gurl lam kelas tu 2orang je. laki-2 lak ade 23 orang tak silap. wahwahwah.. macam mane nak handle kelas tu bagi cantik lau laki-2 pn pndaii buat kelas tu berantakan! 

tapi miey pun suke gak duk sch tu sbb miey terpilih main bola jaring! #jerit suke gile bohh.. lame tak men bola jaring nih.. kakak miey dulu pn main bola jaring kat sch tuu. so ade lah waris sorang kn? hahaa.. beh beh beh! pas abis update nie miey dah kene tarik diri.. kene siap-2 lakk nak pi masuk asrama. my mom dah angry tu. huhu.. kbaii, takecare semua.. doakan kejayaan miey :D


sincerely : jemiey
 ♥ 

0 comment[s] | back to top