A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Malasnye Masuk School
Photobucket

1 hari lagi miey boleh cuti..why so early ha? miey malas lg lah nk berkurung segale macam nie.. dah lah dapat kelas ERT.. Ekonomi Rumah Tangga. sorry to say, miey memang tknak kelas nie. takpe-2. lagipun skejap je duk dalam kelas tu.. pastu, miey nak pergi oversea kat Terengganu. #oversea lah sangat! nak sambung form 4 kat sane lah. kat sini dapat aliran yang miey tak suke --' macam mane nak keje kalu dapat aliran ERT? xkan lah keluar form 5 kedebok dapat jd chef :D  

act, permohonan miey msuk Teknik Voka Kuantan dah dluluskan.. tapi ayah xkasi plak. nasib-2. ayah kte sekolah voka kat kuantan tak bgus. sosial luas. miey plak jenis yg kuat terpengaruh. #yeke? --' agree lah jugak dgn ayah tu.. tapi xlah smpaii kuat. sikit sikit tu adelah. hoho.

So hari selase nie terpakse ringankan mate pagi-2 bngun mandi siap pergi sekolah. jangan buat peraturan sendiri maii sekolah. tapaii lah! cikgu maii lambat tkpe lak. hish! tp tkpe, satu hari nnti.. miey nk jd lebih baik dari cikgu!! tolong doakan k :D miey nk jd bdak paling baik dalam sekolah nnti.. 

AZAM : Nak bahagiakan parents aku. InsyaAllah. kbaii :)

sincerely : jemiey ♥

1 comment[s] | back to top