A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Touching bhaii Tentang Dhia :'(
Photobucket


ehemm-2. lame tak updated blog nie even sehari :D dah macam-2 kuman merebak dalam blog miey nie. haa, nie miey nak cerita pasal tentang dhia yang menyentuh hati ramai rakyat Malaysia..

memang terbaik lah cerita nie. miey pun yang hati tak sejambu blog miey boleh menangis nonton cerita nie. alahaii, first time bhai tengok cerita meleleh air hidung. ahah TIPU! ending best tapi tak puas hati sebab Si Salmy tu tak kene balasan. asal liat sangat dia tu nak berubah. Ish! Adik miey siap post kat FB yg nape budak-2 fb nie sibok dengan tak puas hati sebab Si Salmy tu sedangkn cerita Tentang Dhia. Bukan Tentang Salmy. haha.. betol gak tu.. huhu..

okeh, dalam miey menangis tu.. tibe-2 miey tergelak sakan. #why? Sebab si Dhia tu botak! wow~ Cute alien ya.. kalau dah botak cantik lg. lau ade rambot? oh sory too say. aku pun tergode tgk muke Dhia nie. dah lah melepak! oh man :D nak-2 mase Dhia pkaii rambut palsu. Cantik gila lah.

Ending : Dhia mati sebab cancer and Zikir mati sebab kena serangan angin ahmar tak silap. very saddy :'( bestnye klau dpt laki mcm tu. #oh perasan! yang pasti Ku Zikir tetap dihatiku :D Cinta nie kalu buat kat pawagam nie dah boleh fight dgn Ombak Rindu. 

ADEGAN LELEH : 

dhia terlalu sygkn abg..sumpah demi allah...dan dia x nk berpisah ngn abg...hnye mati je bole buat kite berpisah...dhia snggup bermadu "

 " maafkan abang sebab dah lukekan hati dhia. abang tahu dhia terluka "

" Sayang? kenape dhia? Mengucap dia "


sincerely : jemiey ♥


Labels:


0 comment[s] | back to top