A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
SEGMEN : PERTEMUAN DAN PERPISAHAN
Photobucket



okeh, miey nak join segmen nie. so sape2 yang nak join klik je banner kt bawah nie :D

so dia sruh ceritakan tentang taim kita bertemu dengan orang yang tersayang n mase kita berpisah. okeokeoke..sedap jugak nak berstory mory me :D


nampak gambar cute nie? heheh. yang depan terkiu kan kan kan ? oh merapu! 
oke, miey baru rapat ngan diorang tahun nie.. memang terlampau rapat. sampai kan pergi mane2 pun dengan diorang. ponteng #jangan marah ayah , pi tandas , merayau , sampai nak balik pun kena satu mase. same2 :D mane boleh tinggal kawan sorang2. mesti ade teman. and biasenye teman kerap miey Siti Hidayah. hahaa, sebab rumah dia dekat dengan sekolah. dia kena dekat jugak ngan miey. sedap buat dosa kering dengan dia nie. ahaha!

tahun nie jugaklah miey kena berpisah dengan. masing2 buat haluan sendiri. yelahkan, kami nie budak PMR, so resultnye belum tentu dapat menemukan kami kembali :'( memang sedih. mase kat majlis Mohon Maaf sama rakan2. masing menangis tak ingat dunia. sedih kan? sila menangis --' belum pernah jumpa kawan semeriah nie. mane2 takleh nak berpisah. result 22 Disember nie bakal menentukan haluan kita. #jiwang siket tengoklah sapa yang terkeluar airmata kecewa or airmata bahagia. dengan kebijaksanaan miey yang memang tak sebijak mana agak2 airmata kecewa tu boleh jadi lah. 

sekarang miey rindu gila diaorang. entahlahh, bila lagi agak2 boleh berjumpa :'( hope masing2 ingat kawan dia. yelah, bukan senang nak cipta sejarah duduk luar kelas ramai2. pahit manis kenangan memang susah nak lupe. 

I MISS THEM :') susah nak jumpa kawan macam nie. 5 orang pun cukup untuk mencipta kenangan manis. sorang lagi tak dapat hadir dalam gambar tu. adess!

UNTIL 30 Disember 2011


sincerely : jemiey
 ♥




3 comment[s] | back to top