A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
Novel Terbaik
assalamualaikum..

aduhaii, lamenye miey tak aktif blog nie. even tak sampai seminggu, tapi memang aku rindu blog aku nie. kesian dia kena abaii. huuhuu.
okeh, sepanjang ketidakberadaan miey ni. miey pergi berhijrah ke kuantan. kononnye dapat kerja lah. tapi ada sesuatu yang terjadi menyebabkan miey tidak dapat bekerja. tapi sokay lah, takde jodoh nak buat camne kan --' kalau ikotkan 4 atau 5 hari miey menginap rumah nenek terbaik sedunia. my AWE :D pelik kan? miey pun tak tahu kenape mesti panggil nenek 'awe'. tapi dah diajar dari kecik. dah memang biaselah kan. so takpayah nak bagai sangat lah nak cerewet pasal panggilan. hiihii.

selame miey duduk kat sane, miey dah habiskan membace novel yang bertajuk 7 Hari Mencintaiku. nampak macam jiwang je kan novel tu? tapi banyak pelajaran yang boleh kita perolehi. 4 hari miey habiskan novel nie yang mengadungi 1000 lebih halaman bercetak yang perlu dibaca. tapi tak ralat pun sebab novel nie memang terbaik. lagipun best seller lak tu :D

for kaum wanita yang gila novel or lelaki. silalah terjah novel nie kat pasaran. murah je kalau ade duit. tapi miey pinjam yang mak sedare je. hihik.

okeh, muke depan dia macam nie :


mesti jelaskan? lau tak jelas tambahkan mata tu. huhuu~

nie pulak yang kat belakang punye. lau tak nampak nak baca sinopsis sila klik gambar tu then bace sampai puas.


dah baca? silalah beli. huhu. kbaii.

sincerely : jemiey ♥

1 comment[s] | back to top