A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
1# Suka Hati
Photobucket

HAHA! Suke hati aku je marah-2 celcom kononnye dia penyebab phone aku takde line. aikk? yeke? haha! bodo gila ah! baru malam td miey betol-2 geram dengan phone nie kononnye celcom buat hal.. last-2 aku tukar phone aku ngan adek aku. nak tngok line ade ke tak. eh eh! full gila line sampai-2 tak tahu nak letak kat mane lagi line. hihii. oke jangan caye! tapi memang tak sgke lah line boleh full mcm tu. yelahkan.. habis member pun sibok percayekan miey yang celcom memang lembab leni. miey pun lembam pi percaye ape yang diorang cakap sedangkan phone miey nie yang menggile. #padan muke! smpai sekarang kalau kaii phone miey gerenti takde line? nak cube? haha! takpayah lah kalau iman tak kuat. hihii.. harap-2 harini dapat phone baru sebab memang phone tu takle pkaii. lau pkaii terus-2an phone adek memang grenti lah minah tu meleter 24 jam macam kedai 7-11 tu. huhuhu.. k lahh.. nak kene layan tetamu nie. baiibaii :D

sincerely : jemiey ♥

0 comment[s] | back to top