A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
UCAPAN SWEET SOUR
assalamualaikum

okeyh, malam-malam macam susah gila nak dapat aktifkan blog nih. so alang-alang dapat kesempatan, miey nak ucapkan Selamat Hari Lembu atau Hari Raya Korban kepada umat Islam :D miey tau mesti hari ni ade kan yang puasa sunat? so tahniah kepada yang menjayakan ibadah puasa tersebut. miey ingat nak buat jugak, tapi cuti lahh. hihihi. mesti korang-korang yang ada duit lebih shopping sakan pagi, petang, and malam kan beli apa yang patut tuk esok? miey pulak? duk rumah jeh tolong mak. penat tu memang lah kan, tapi selagi dia ada. bebanyaklah buat pahala :)


kepada lembu-lembu atau yang sewaktu dengannya. esok bebanyakkan makan rumput ya :) pastu siap sedia untuk dikorbankan kerana ALLAH [S.W.T]. jangan sedih-sedih ya lembu. sakit sikit jeh. hehek.
miey harap tahun ni miey tak kena siang daging lembu. kalau kena jugak? alamaknya tak makan lah lagi danging lembunya. memang itu hakikatnya ! kalau dah tolong siangkan. memang rasa nak makan tuh dah hilang. hihii. manja? no ! dah dijadikan macam nih. nak buat camne? lagipun rezeki abang kakak and adik lah boleh makan daging lembu bahagian miey.

lastly, miey nak ucapkan sekali lagi kepada Seluruh Umat Islam Selamat Hari Raya Korban !! semoga esok semuanya dapat menyambut dengan penuh rase syukur :) INSYAALAH. 
kbaaiii..

sincerely : jemiey 


3 comment[s] | back to top