A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
TAK SABAR !
assalamualaikum :D


nampak iklan movie kat atas tu? first taim miey tergilakan movie ! hihi. kenape ekk? sebab miey dah bace novel dia. memang touching gila. lagu ombak rindu yang dinyanyikan adira feat hafiz yang miey letak kat blog pun gila touching. ceritanya pun harap cam gitu lah kan. 

so sekarang tak tahu leh tonton ke tak movie nie. agaknye kena tunggu dalam utube kot baru leh tonton. hihii. bukan senang nak pergi tengok wayang. entah boleh ke tidak. aduii. nak tunggu 1 Disember tu bapak lame ! gila xcited. hehee :) 

lau yang dah bace novel dia macam miey pun mesti gila xcited kan? tapi terpaks lah menghitung hari. ayoyoo~ dah lahh. sampai sini je. kbaii.

#waiting 
sincerely : jemiey 


1 comment[s] | back to top