A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
"SEGMEN SIMPLE : NASZ AJAK BACA POST PERTAMA SAYA"
assalamualaikum.

malam nie miey nak join segmen dari abg nasz buat kali yang ke-2. hihihi. 
cara utama yang perlu kita buat bila join segmen nie ialah :

Letak link post pertama korang semasa mula-mula nak buat blog korang. Pastu, tulis la apa yang korang rasa nak tulis mengenai post pertama korang tu.

so nie link [kilik sini] pertame miey join blog ni. masa miey buat post nie, miey ada masalah dengan member miey and time nie miey tak aktif mane cam sekarang dalam blog. so miey post untuk legakan hati miey sebab mase tu miey tak tahu nak share kat sape. tp mase miey post nie, miey dah dapat kawan baru dan kawan miey memang miey dah tak ambik tahu. sakit hati miey hanye TUHAN saje yang tahu. miey hanya buat apa yang miey rase itu betol dan miey rase tindakan untuk tinggalankan diaorang memang tak salah. 
kalau dikenang kembali memang bapak sedih lah. so sampai sini je, taknak dikenang kisah yang menyakitkan hati.

so, kepade yang nak join segmen nie. sila pegang mouse dan tekan right click kat banner nie :D



kbaii.

sincerely : jemiey 





8 comment[s] | back to top