A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
" SEGMEN SANTAI BLOGGER "
assalamualaikum.

next segmen nie miey ditag oleh cik kembang miey. sape nak join sila tekan sampai lebam banner nie :


segmen nie menyuruh kita tulis sebab kenapa pilih url kita macam tu. so bagi miey, kenape miey tulis url miey cam gini [ http://you2mevrything.blogspot.com/ ]
alasan miey kerana maksud url miey ialah kamu kepada saya segalanya. macam macam miey boleh tafsir lam url miey. kamu bermaksuh kawan, family dan orang yang miey kenal. mereka atau kamu memberi semangat iaitu segalanya buat miey. so miey sangat hargai semua tu even kadang kadang pernah jugak terluka sebab diaorang. tapi hidup kita memang macam tu. so terima je lah kan cubaam dan dugaan yang kita perlu hadapi :D

kepada yang nak join silakan, jangan sampai tarik tutup diwawarkan kerana tarikh tutupnya masih dalam proses pembinaan. hihihi. so selamat mencuba :)

sincerely : jemiey 


10 comment[s] | back to top