A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
THIS IS MY DAY !
assalamualaikum :DD

weheee ! happy gila hari ni. 1st, exam sudah habis. byebye. 2nd, tak perlu susah2 pegang buku n 3rd, im FREE from exam ! but juz a while. do i care ? hoho. susah nak percaya lha MATH PAPER 1 td cek2 betol 25. wow ! 1st time tinggi mark ea. hee. tapi jangan gembira sangat. kan derita dokpassa* nanti. 

tapi tadi ada la bengang sikit. huhuu. kan kitaorang dah merdeka, so ingat nk makan meggy ramai2 tau. tapi ada peganggu lah pulak. hishh, baru ingat niat dah tercapai. eh2, tak jadi. so ingat esok lah pulak buat majlis meggy beramai2. yang paling penting ! esok takyah pakai baju kurung sekolah :) weehee. 

oke, lepas tu. kami lepak lah dekat depan bus stop tunggu turn makan meggy. tapi lambat bebenor makannye. maybe diorang makan kira kot satu persatu. tapi takpe lah kan, sabar itu separuh dari iman ^^ yang betol2 menguji kesabaran bila diorang perli kami. opps ! tak kesah. mesti diorang geram kot pasal yang kat dewan pagi tadi. nak tahu kenapa? let me storry :)

macam ni, pagi tadi boleh tahan lah datang lambat. orang dah habis baa yasiin miey baru mai. hee. then malam tu dah text kat dayah suroh dia bawak baju makhluk ALLAH yang dikehendaki tu. memang dah lama geram dengan diorang. kenapa? sebab diorang dah lah bayar lambat dari orang lain untuk baju kelas tu, tapi diorang yang tergedik nak baju tu awal dari yang bayar awal tu. hish ! so miey bawak je lah baju diorang dulu. then dayah letak baju diorang tu dalam plastik. huhu. hence, miey pun bawak lah baju tu kasi kat diorang. maybe kurang sopan sikit kot (sorry) sebab geram sangat. sampai2 dia perli miey kat FB kononnye miey nie makan duit diorang. setakat ni dekat rumah miey still ada beras lah --' sokay lah, tak lah terasa mana kan. back 2 da story ^^ lepastu miey kata lah kat dia : "nie ea hasil ak makan senk mung lake" hehe. tak tahu lah pulak orang macam diorang leh terasa kan sampai main ajak kawan sound miey and yang len kat bus stop. oh layan je lah. buat pe lawan. takde maknanye :D so biarlah kan diorang dulu heppy2. lagipun orang macam tu biasanya kat rumah banyak masalah or hidup diorang tak pernah bahagia sampai nak rosakkan kebahagiaan orang len.

actually pergaduhan nie bukan kait dengan diorang pun. tapi diorang baik hati nak masuk campur hal miey and friend sampai rosakkan diri dia sendiri. wopps ! miey bosan play game diorang --' so bored. so ikot pandai korang lah nak buat papepun sebab bagi miey korang is nothing, zero ! hanya akhluk ALLAH yag kurang kasih sayang
Comment Back Myspace Comments




0 comment[s] | back to top