A Beautiful Mess

ENTRY AUTHOR FCBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW
YOUR 'FOODS' TO 'EAT'

Thoughts rule the world

CREDITS
Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin/Yacemin.
Header by Aina Najihah
Re-dit by Jemi
SEGMEN BLOGLIST KERI : Sebarkan Walau 1 Ayat
assalamualaikum :D

untuk hari ini, miey ade join segmen nie. sangat membantu lah. kita boleh kongsi ilmu sesama kaum :) okehh, kalu nak join ? sila klik banner kat bawah nie keyh :


kat segmen nie, admin suruh kita KONGSIKAN SATU MUTIARA KATA / KATA KATA HIKMAT / HADIS / AYAT AL-QURAN / APA APA YANG MEMBERI INSPIRASI DALAM HIDUP ANDA.

 ~~>oleh itu, miey nak kongsi satu kata hikmat dari ayah miey :D tapi nak story sikit lah. dulu miey gaduh nge bekas rakan miey. nak kata salah miey tak jugak. tapi sebab jelous je. sesampai dyorang samakan miey dengan anjing. entahlah, miey pulak jenis panas baran yang terlampau. so ayah miey ade kata.

;  biar diorang kate miey gitu. yang pasti, ape yang diorang kate tu sebenarnye diorang tuju kat diri diorang sendiri. miey takyah layan diorang. biar diorang samakan miey dengan apepun. miey diam je. lame2 dye bosan. dan lame2 dia akan diam. DIAM TAK SEMESTINYA KITA KALAH :) dan SABAR ITU SEPARUH DARI IMAN. miey selalu ingat ape yang ayah miey kate and miey selalu amalkan. so sekarang? diorang dah diam dah. dan miey tetap bersemangat untuk teruskan hidup :') 

thanks too my dad and admin yang buat segmen nie. segmen nie sangat membantu kita dalam berkongsi ilmu. 
\(^.^)/ sesiapa yang nak kongsi, sila join segmen nie keyh. goodluck !

TAG : dayah and sys sarah

10 comment[s] | back to top